Ana Sayfa Üst
Facebook ile BağlanHoşgeldin Ziyaretçi Giriş Yap Kayıt Ol Sipariş Takibi İletişim
Elektrikli Arabalar » On-Road Arabalar

HPI E-10 Drift 1/10 RTR Vaughn Gittin Jr/Monster 111664

Markası

HPI Racing

Stok Kodu

111664

Görüntülenme

7511

:
1,599.90TL
KDV Dahil
Havale Fiyatı
:
1,583.90 TL
Tek Çekim Fiyatı
:
1,599.90TL
Taksit Oranlarını Göster
Ad.

TÜKENDİ

  • Karşılaştırma Listenize Ekleyin
  • Ürünü Favorilere Ekleyin
Ürün Özellikleri Başa Dön

E10 DRIFT VAUGHN GITTIN JR. MONSTER ENERGY NITTO TIRE FORD MUSTANG RTR

1/10 sınıfında üretilen kullanıma hazır araçları RTR olarak tanıdık.
Drift kategorisini bundan böyle RTD Ready To Drift olarak karşımıza çıkaran HPI E10 Drift son üretimi lisanslı ve gerçeğine uygun olarak dizayn edilen kep ve lastikleri ile Vaughn Gittin Jr. Monster Energy Nitto Tire 2013 Ford Mustang sınırlı sayıda (!) Drift Pilotlarının kullanımına sunuldu.

 

HPI Racing Kullanıma Hazır E10 Drift aracı 1/10 sınıfında, Lisanslı gerçek araç görünümüne en yakın detaylarla ve yine lisanslı özel üretim lastikleri ile sunulmuştur.

 

Özellikle drift amaçlı kullanım için geliştirilmiş şasesi ve elektronik donanımı, aynı klasmanda kullanılan standart yol lastikleri ile de kullanılabilirliği sayesinde, tüm 1/10 kullanıcılarına hitap etmektedir.

 

 

HPI E10 Sürekli 4 Çeker sistem, maksimum drift açıları için özel Steering Knuckle parçaları ile drift lastiklerine tam uyumlu çalışan yön servo mekaniği, drift'e yönelik tasarlanmıştır.

 

 

 

Sert drift lastikleri drift yapmayı kolaylaştırır yol tutuşunu lineer olarak sağlayarak, tıpkı gerçek drift araçlarında olduğu gibi, direksiyonun istenilen açıda kalmasını sağlayarak, aracın kayarak kullanılmasını sağlamaktadır.



 

Aracın ağırlık noktasının yere yakın dizayn edilişi, gerçeklik görüntüsünü daha iyi yansıtmaktadır. Ön koruma süngeri aracın olası darbelerini absorbe ederek aracı korur ve hasarları minimuma indirir.

 

 

Kullanıma Hazır E10 yüksek performanslı SC-15WP Elektronik Hız Kontrol Sistemine sahiptir. Direksiyon, frenleme ve Geri gidebilme özellikleri tıpkı gerçek araçlardaki gibidir.

 

 

 

 

Pistol kumanda tetiğine ne kadar basarsak o devirde hız, ne kadar frenleme yaparsak o güçte frenleme yapar. Araç motoru Saturn 27T yüksek torklu özel tasarım motoru kontrol edilebilir yüksek hassasiyetli üretilişi ile size gerçek araçtaki tepkileri sunar.

 

 

 

 

 

The E10 Ford Mustang RTR yüksek kalitede üretilen HPI 2.4Ghz kumanda kontrol sistemine sahiptir. 2.4GHz teknolojisi ile, aracınızı diğer sinyallere karışmadan güvenle kullanabilirsiniz.

 

HPI E10 ekstra modifikasyonlara açık bir araçtır. Daha yüksek hız ve güç opsiyonlarına uygun ve yeterli olarak üretilmiştir. RTR kutu içerisinden çıkan 7.2V 2000 mAh Nimh pil yerine, dilersek yüksek amperli NiCd piller ile kullanım süresini artırmak ya da 7.4V Li-po pil kullanarak aracın inanılmaz devirlere ve 100km/s hızın üzerine rahatlıkla çıkabilmesini sağlayabiliriz. Tüm bu modifikasyonlara dayanıklı mekanik ve elektronik sistemi araçta mevcuttur.

 

 

Özellikleri... Görünüşü... Performansı ve Fiyatı... Birarada bulamayacağınız, aradığınız herşeye, sınırlı sayıda üretilen E10 DRIFT VAUGHN GITTIN JR. MONSTER ENERGY NITTO TIRE FORD MUSTANG RTR ile sahip olun.

 

 

 

Kargo ve Ödeme Başa Dön

Garanti Şartları

Bu ürün üretici firma tarafından 2 yıl garanti kapsamı altındadır. Ürün hasarlı kullanım, kullanıcı hataları vb. durumlar dışında 24 ay boyunca uluslararası garanti şartları kapsamında satışa sunulmaktadır.

Kargo ve İade

Kargonuzu teslim almadan önce lütfen eksik, hasarlı ya da ayıplı olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer kargonuzda normal dışı bir durum gözlemlerseniz zabıt tutarak ürününüzü kargo görevlisine iade ediniz.

Sipariş Kargoya Verilişi

Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) 2 iş günü içerisinde kargolanmaktadır.

Ürün Yorumları Başa Dön

Bu ürün henüz yorum almamış. Yorum yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.


%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz.

%100 ORİJİNAL ÜRÜNLER

Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır.

KREDİ KARTIYLA ÖDEME

Tüm alışverişlerinizde kredi kartınızla ödeme yapabilirsiniz.

7X24 BİZE ULAŞIN

Uzman E-Ticaret personelimize her zaman ulaşabilirsiniz.

Kampanya ve indirimlerden haberdar olun.

Size yardımcı olmamızı ister misiniz?

X

Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.